Teambuildingi

Team building dogodek je zabavno druženje s sodelavci, prijatelji ali znanci. Je tiste vrste dogodek, ki jih udeleženci nestrpno pričakujejo in od katerih imajo visoka pričakovanja. Po koncu dobrega team buildinga se le-tega radi spominjajo in obujajo dogodivščine. Torej, zakaj jim ne bi privoščili nekaj posebnega? Mi vam ponujamo disk golf.

Disk golf je šport, ki je podoben golfu, le da namesto palice in žogice uporabljamo disk (a la frizbi). Igrišče je sestavljeno iz več prog. Igramo ga na že postavljenih disk golf igriščih. Izjemoma pa se lahko začasno disk golf igrišče postavi v naravi, nekje na vaši lokaciji. Za takšna improvizirana (začasna) disk golf igrišča postavimo 3-9 prog.

Disk golf je kot družaben dogodek precej preprost in zanimiv šport. Predznanje ni potrebno, saj zna frizbi metati praktično vsak. Igra se ga v skupini do največ 5 oseb na progo. Vsak igra s svojim diskom. Pri disk golfu boste naredili kar nekaj za telo in duha. Veliko bo hoje in še več metanja diskov. Telo bo torej premigano. Igra disk golfa zahteva umirjenost, koncentracijo, osredotočenost in nekaj pragmatičnosti. Torej tudi umu bomo dali nekaj za delati, kar je dobro, kajneda?

DiscGolfPark Teambuilding

Disk golf team building je lahko osrednji dogodek dneva ali pa je kot del vašega športnega dogodka. Lahko ga organiziramo na že postavljenem disk golf igrišču ali na lokaciji po vaši želji. Primeren je tako za ženske kot moške in za vse generacije. Strokovno usposobljen animator vam bo predstavil samo igro, in pravila, nakar se boste sami preizkusili v igri. Obljubimo vam, da se boste zabavali kot že dolgo ne.

Program team buildinga:
– Predstavitev disk golfa (ogrevanje, meti, predstavitev opreme)
– Igra na disk golf igrišču (igra se več prog)
– Tekmovanje v patanju
– Razglasitev zmagovalcev in podelitev simboličnih nagrad udeležencem

Kontaktirajte nas za več informacij.

Ekipa par2par

E: info@discgolfpark.si
M: 031/885-724 | 041/918-021