Naša igrišča

MultiGolfPark Lokve

Datum postavitve 2021

Igrišče za multigolf na Lokvah (pri Novi Gorici) je postavljeno na sam rob naselja in tudi na sam rob smučišča Lokve. MultiGolfPark Lokve so prvo multigolf igrišče z devetimi progami v Sloveniji. Devet prog za disk golf, park golf (podobno kot navaden golf) in nogogolf (footgolf) ponujajo veliko izzivov na vsaki progi, kajti vsako od devetih prog lahko odigramo z drugim rekvizitom. Proge so manj zahtevne in nadvse primerne začetnikom in družinam. Možna je izposoja rekvizitov za igranje v bližnjem gostinskem lokalu.

Igrišče ponuja izvrstno izhodišče za začetek učenja vseh treh vrst golfa – disk golfa, golfa in nogogolfa (footgolfa).

DiscGolfPark PLANICA

Datum postavitve 2020

Planica je dragulj med slovenskimi turističnimi destinacijami. Najbolj jo poznajo po smučarskih skokih po vsej Evropi in svetu. Sedaj postaja prepoznavana tudi po prelepem disk golf igrišču s spektakulatnimi razgledi. Ponuja vrhunsko igralsko izkušnjo velikemu razponu igralcev disk golfa, tako začetnikom kot izkušenejšim igralcem.

Izposoja diskov in plačilo za igranje je mogoče na recepciji Nordijskega centra Planica.

Krpanov DISK GOLF

Datum postavitve 2019

Domžale ob široki ponudbi športnih površin v tamkajšnjem športnem parku ponujajo tudi disk golf igrišče. Igrišče zaokrožuje podobo Krpanovega parka in povezuje sprehajalno pot ob Kamniški Bistrici z igrali, trenažerji in ostalim športnim parkom. Sestavljeno je iz šestih prog, ki s svojo raznolikostjo ponujajo začetnikom in mlajšim generacijam obilo zabave vsem ostalim pa okolje za trening približevanja in natančnosti. Na začetku je tudi vadbeni koš, kjer so na posebni tabli opisane različne igre metanja na koš tako za posameznike kot skupine.
Izposoja diskov je mogoča v Krpanovem baru, kjer je recepcija športnega parka Domžale.

DiskGolfPark Areh-Ruše

Datum postavitve 2018

Na Arehu nad Rušami se razprostira prelepo igrišče za disk golf in je drugo v Sloveniji z 18 progami. Slikovito igrišče ima širok razpon težavnosti, začetniških prvih nekaj prog zapelje igralca v raznolikih prvih 12 prog, ki ponujajo obilico zabave. Zadnjih 6 prog je zasnovanih z namenom tudi izkušenim igralcem povzročati težave. Izposoja diskov je mogoča v Ruški koči in nekaterih gostinskih lokalih lociranih ob igrišču.

DiskGolfPark Kope

Datum postavitve 2012
DiscGolfPark: 2018
MultiGolfPark: 2019

Kope so najstarejše disk golf igrišče v Sloveniji. Postavljeno že leta 2012. Leta 2018 je igrišče popolnoma spremenilo svojo podobo, se razširilo do vrha Velike Kope in se nato še leta 2019 nadgradilo v MultiGolfPark igrišče.

Kope vsako leto gostijo zelo prepoznaven mednarodni turnir “Lumberjack open”. Večji del prog je stalno postavljen na progah, ki so del tega turnirja. Igrišče na Kopah je zato namenjeno igralcem, ki poznajo svoje diske. Pred Grmovškovim domom pa je igrišče prilagojeno začetnikom in ponuja celo tri MultiGolfPark proge. Prvo MultiGolfPark igrišče v temu delu Evrope.

Za izposojo diskov, vodene vadbe in animacije se zglasite v Grmovškovem domu oziroma v Nitro Kope prostorih.